Ingredientai
Sviestas
125
g
Tamsus sirupas
100
ml
„Muscovado“ cukrus
100
g
Miltai
350
g
SANTA MARIA kepimo milteliai
1
šaukštelis
SANTA MARIA maltas imbieras
2
šaukšteliai
SANTA MARIA maltas cinamonas
2
šaukšteliai
SANTA MARIA gvazdikėliai
5
vnt.
Juodasis šokoladas
200
g
Kakava
1
šaukštelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C laipsnių.
Išplakite kambario temperatūros sviestą su cukrumi. Supilkite sirupą.
Sugrūskite gvazdikėlius grūstuvėje.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, prieskonius ir kakavą.
Sumaišykite miltų mišinį ir sviestą į vientisą masę, paskui sudėkite tarkuotą šokoladą.
Padalinkite tešlą į 25 gabalėlius, iškočiokite gabalėlius ploniau ir išdėliokite kepimo skardoje.
Suspauskite dar plokščiau ir kepkite orkaitėje 10–14 minučių.
Skanių meduolių!
Atsiliepimai