Ingredientai

Aliejus 350 ml
Druska pagal skonį
Kiaušinius galite valgyti šiltus arba šaltus.

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Ančiuvius susmulkinkite ir sumaišykite su jautienos faršu, suberkite džiūvėsėlius, įmuškite 2 kiaušinius. Įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.

Likusius kiaušinius išvirkite, kai atvės, nulupkite. Kiaušinius aplipdykite faršu.

Į gilią keptuvę įpilkite aliejaus, kad apsemtų trečdalį keptuvės. Įdėkite keturis kiaušinius, dažnai vartydami kepkite, kol faršas gražiai paskrus (4 – 5 min.). sudėkite kiaušinius ant popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių. Taip iškepkite ir likusius kiaušinius.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai