Ingredientai
Kiaušiniai
10
vnt.
Jautienos faršas
300
g
Ančiuviai
6
vnt.
Malti džiūvėsėliai
6
šaukštai
Aliejus
350
ml
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Kiaušinius galite valgyti šiltus arba šaltus.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Ančiuvius susmulkinkite ir sumaišykite su jautienos faršu, suberkite džiūvėsėlius, įmuškite 2 kiaušinius. Įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.
Likusius kiaušinius išvirkite, kai atvės, nulupkite. Kiaušinius aplipdykite faršu.
Į gilią keptuvę įpilkite aliejaus, kad apsemtų trečdalį keptuvės. Įdėkite keturis kiaušinius, dažnai vartydami kepkite, kol faršas gražiai paskrus (4 – 5 min.). sudėkite kiaušinius ant popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių. Taip iškepkite ir likusius kiaušinius.
Atsiliepimai