Ingredientai
Silkių filė
2
vnt.
Salierų stiebai
3
vnt.
Obuoliai
1
vnt.
Greipfrutai
1
vnt.
Salotos lapai
4
vnt.
Parmezano sūris
50
g
Garstyčios
1
šaukštelis
Česnakai
1
skiltelė
Grietinė
2
šaukštai
Citrinų sultys
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaivumo salotoms suteikia greipfrutai ir obuoliai, o pikantiškumo - česnakas ir garstyčios.
Gaminimo eiga
1. Silkės filė, sūrį ir obuolius supjaustyti mažais kubeliais, saliero stiebelį – griežinėliais.
2. Paruošti užpilą salotoms. Česnaką nulupti ir išspausti, sumaišyti su grietine, garstyčiomis ir citrinos sultimis.
3. Salotinės dugną iškloti salotų lapais. Greipfrutą nulupti, išimti minkštimą (be odelių), supjaustyti. Sumaišyti su silke, obuoliais, sūriu ir salierais. Dėti ant salotų lapų ir užpilti paruoštu padažu.
Skanaus!
Atsiliepimai