Ingredientai

druskos pagal skonį
garstyčių 0.5 puodelio
avižų 1.5 puodelio
Silkė škotiškai – dėmesio vertas receptas. Tai keptos silkės patiekalas

Gaminimo eiga

* Filė nuplaukite ir gerai pasūdykite, jeigu ji nesūdyta.

* Dubenėlyje sumaišykite garstyčias ir grietinėlę, į mišinį sudėkite silkes. Palikite pastovėti bent 10-60 minučių.

* Avižas gerai sumalkite – dalis jų turėtų pavirsti miltais, tačiau palikite ir didesnių gabalėlių.

* Keptuvėje įkaitinkite aliejų arba sviestą. Silkes gerai apvoliokite avižose ir kepkite, kol jos taps auksinės spalvos (maždaug 2-3 minutes iš kiekvienos pusės). Padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad jie sugertų riebalų perteklių.

* Patiekite su salotomis ir virtomis bulvėmis ar bulvių koše.

Receptu dalijasi „Maxima“.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai