Porcijos: 15
Gardėsis prie arbatos.

Gaminimo eiga

Sviestą sutrinkite su 100 g cukraus, kol cukrus visiškai ištirps. Įmuškite kiaušinį ir gerai išplakite.

100 g persijotų miltų sumaišykite su kepimo milteliais, druska ir tarkuota citrinos žievele, sumaišykite su sviesto ir kiaušinio mase, užminkykite minkštą tešlą.

Karamelinius saldainius apklokite sviestiniu popieriumi ir su virtuviniu plaktuku sutrinkite.

Karamelinius trupinius suberkite į dubenį su tešla ir išmaišykite, kad jie tolygiai pasiskirstytų po tešlą. Suberkite likusius miltus ir užminkykite tešlą.

Tešlą padalinkite į 30 gabalėlių. Iš jų suformuokite rutuliukus, sudėkite į indą ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą.

Paskui apvoliokite rutuliukus likusiame cukruje, sudėliokite į sviestiniu popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje 15 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai