Gaminimo eiga

Pasiruošimas:

Nuplaukite ir nusausinkite daržoves. Atšildykite krevetes patalpos temperatūroje, hermetiškai uždarame inde. Nuplaukite agurkus, išvalykite papriką ir supjaustykite dideliais gabalėliais. Į indą sudėkite pomidorus, agurkus, papriką ir sutrinkite smulkintuvu. Trintą daržovių masę pertrinkite per sietelį, kad neliktų pomidorų odelių.

Gaminimas:

Į paruoštą daržovių tyrę pilkite alyvuogių aliejų, balzamiko actą, tabasko padažą, cukrų, druską. Viską gerai išmaišykite. Supjaustykite reikiamą kiekį nulupto agurko ir valytos paprikos mažais kubeliais, nuplaukite ir nusausinkite atšildytas krevėtes.

Patiekimas:

Į didelę gilią lėkštę pilkite gaspačio sriubos pusgaminį, ant viršaus gražiai krūvelėmis sudėkite agurko ir paprikos kūbelius, išdėliokite krevėtes.

Restoranas „Barcelona“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai