Ingredientai
Melionai
400
g
Cukinijos
40
g
Greipfrutai
30
g
Kriaušės
20
g
Pievagrybiai žali
20
g
Saldžiosios paprikos
20
g
Alyvuogės
20
g
Majonezas
40
g
Šampanas pusiau sausas
10
ml
Rožiniai pipirai
2
g
Druska
pagal skonį
Petražolės
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Meliono vidus šiek tiek išskobkite, minkštimą supjaustykite kvadratėliais. Greipfrutą nulupkite, išpjaukite minkštimą be baltų pertvarėlių, supjaustykite kvadratėliais. Keletą gabalėlių palikite papuošimui. Šviežius pievagrybius, saldžiąją papriką, cukiniją ir kriaušes supjaustykite kvadratėliais, alyvuoges - griežinėliais.
Užpilui majonezą sumaišykite su šampanu ir smulkintais rožiniais pipirais. Visas sudėtines dalis sumaišykite su užpilu ir dėkite į išskobtą melioną. Papuoškite greipfruto gabalėliais, meliono riekelėmis, gėlių žiedais.
Atsiliepimai