Ingredientai
Sviestas
100
g
Cukrus
100
g
Šviesus sirupas
50
ml
Miltai
600
g
SANTA MARIA kepimo milteliai
1
šaukštelis
SANTA MARIA maltas imbieras
1
šaukštelis
SANTA MARIA maltas cinamonas
2
šaukšteliai
SANTA MARIA gvazdikėliai
5
vnt.
Migdolų drožlių
100
g
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Suplakite sviestą su cukrumi.
Sumaišykite sirupą, miltus, kepimo miltelius, prieskonius ir migdolus, kad gautumėte vientisą masę, ir supilkite ant miltais pabarstyto kepimo popieriaus.
Suformuokite 4 cm skersmens pailgą ritinį.
Įvyniokite ritinį į plėvelę ir padėkite šaltai.
Palikite per naktį, kad įgautų reikiamą skonį.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C laipsnių.
Supjaustykite aštriu peiliu plonomis riekelėmis ir išdėliokite ant kepimo popieriumi padengtos kepimo skardos.
Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje 10–12 minučių ir palikite ant kepimo skardos atvėsti.
SUPAKUOKITE KAIP MAŽAS DOVANĖLES!
Atsiliepimai