Ingredientai
Gražgarstės
2
saujos
Pomidorai
4
vnt.
Mocarelos sūris
200
g
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Pesto padažas
1
šaukštas
Citrinų sultys
1
šaukštas
Pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Bazilikai
žiupsnelis
Pinijų sėklos
4
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Gražgarstes nuplaukite ir nusausinkite. Sudėkite į lėkščių vidurį.
2. Pomidorus ir mocarelą supjaustykite griežinėliais ir pakaitomis sudėliokite aplink salotų kupstelius.
3. Pesto padažą sumaišykite su alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis. Padažu apšlakstykite salotas.
4. Salotas pagardinkite druska, pipirais, bazilikais ir pinijų riešutais.
Skanaus!
Atsiliepimai