Ingredientai

Miltai 300 g
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Cukrus 100 g
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Pienas 1 šaukštas
Cinamonas 1 šaukštelis
Razinos 1 stiklinė
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Kriaušes nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite.

Suberkite į puodą, užberkite cukrumi, cinamonu, razinomis ir maišant virkite ant mažos ugnies apie 6-8 minutes.

Suberkite kapotus migdolus ir palikite atvėsti.

Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir gerai išminkykite.

Trečdalį tešlos atskirkite ir atidėkite į šoną.

Kepimo skardą aukštais kraštais ištieskite kepimo popieriumi ir sukrėskite didesnį gabalą tešlos. Išlyginkite.

Supilkite apvirtas kriaušes ir ir išlyginkite.

Mažesnį tešlos gabalėlį sutrupinkite ant pyrago viršaus.

Kepkite 40 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Pyragui leiskite atvėsti ir tik tuomet pjaustykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai