Ingredientai
Sviestas
200
g
Cukrus
1
stiklinė
Kiaušiniai
3
vnt.
Miltai
1.5
stiklinės
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Migdolai
0.5
stiklinės
Sviestas
50
g
Rudasis cukrus
5
šaukštai
Obuoliai
2
vnt.
Bruknės
1
stiklinė
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Iškloti 24 cm skersmens formos dugną kepamuoju popieriumi.
Viršui ištirpinti sviestą ir sumaišyti su ruduoju cukrumi.
Nulupti obuolius, supjaustyti skiltelėmis ir kartu su bruknėmis įmaišyti į sviesto bei cukraus maišinį.
Išpilti į formą. Tešlai išsukti sviestą su cukrumi.
Plakti ir vieną po kito įmušti kiaušinius.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir riešutus.
Įmaišyti į išplaktus kiaušinius. Užpilti ant obuolių ir bruknių.
Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 40-50 minučių.
Palikti pusvalandžiui ataušti ir išversti ant padėklo.
Atsiliepimai