Ingredientai
Grūdėtosios garstyčios
1
šaukštas
Grietinė
3
šaukštai
Mažos bulvės
8
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Konservuotos šparaginės pupelės
1
sauja
Svogūnų laiškai
3
vnt.
Alyvuogių aliejus
1
šlakelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
„Virtuvės mitų griovėjų“ receptas.
Gaminimo eiga
Bulves ir kiaušinius išverdame.
Garstyčias, grietinę, druską ir pipirus sumaišome dubenyje.
Į dubenį su pagamintu padažu sudedame per pusę pjaustytas virtas bulves su lupenomis ir viską gerai išmaišome. Kai bulvės su padažu jau sumaišytos, galima dėti jas į serviravimui paruoštą lėkštę.
Ant viršaus uždedame per pusę supjaustytus kiaušinius, šparagines pupeles, stambiais gabalais plėšytą skumbrės filė ir įstrižai - smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus. Užberiame maltų pipirų, druskos ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Atsiliepimai