Ingredientai
Sausainiai „Gaidelis“
2
pakeliai
Sviestas
1
pakelis
Bananai
4
vnt.
Želatina
1
šaukštas
Vanduo
0.5
stiklinės
Grietinėlė
200
g
Cukraus pudra
1
šaukštas
Maskarponės sūris
150
g
Kakavos milteliai
1
šaukštelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu.
2. Gauta mase išklokite pyrago formos dugną ir kraštus. Dėkite kelioms minutėms į šaldytuvą.
3. Bananus supjaustykite riekelėmis. Želatiną užpilkite vandeniu ir palaukite kol išbrinks.
4. Bananus sumaišykite su želatina ir pakaitinkite ant mažos ugnies, bet neleiskite užvirti. Bananų masei leiskite atvėsti ir supilkite ant sausainių pagrindo. Dėkite į šaldytuvą porai valandų.
5. Grietinėlę su cukraus pudra išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su maskarpone.
6. Grietinėlės ir maskarponės kremą užtepkite ant pyrago viršaus. Pabarstykite kakavos milteliais.
7. Dėkite porai valandų į šaldytuvą.
Skanaus!
Atsiliepimai