Ingredientai
Sausainiai „Gaidelis“
2
pakeliai
Sviestas
100
g
Juodasis šokoladas
100
g
Muskato riešutai
žiupsnelis
Aitriosios paprikos milteliai
žiupsnelis
Kardamonas
žiupsnelis
Džiovinto imbiero milteliai
žiupsnelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Sausainius sutrupinkite iki nedidelių gabaliukų (ketvirtis visų sausainių turėtų virsti trupiniais).
2. Sviestą ištirpinkite kartu su šokoladu.
3. Įberkite muskato, kardamono, aitriųjų paprikų miltelių ir imbiero.
4. Gerai išmaišykite ir užpilkite ant sausainių.
5. Gerai išmaišykite, tvirtai susukite į maistinę plėvelę ir dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Skanaus!
Atsiliepimai