Ingredientai
Gaminimo eiga
Želatiną supilkite į pieną ir palaukite, kol išbrings.
Pieną pašildykite ir ištirpinkite želatiną.
Įmaišykite cukrų ir maskarponę.
Grietinėlę išplakite iki standžių putų ir įmaišykite į pieno ir maskarponės mišinį.
Silikonines keksiukų formeles (jei neturite, galite naudoti ir geležinę) išklokite maistine plėvele (kiekvienai duobutei po atskirą lakštą).
Paukščių pieno mišinį supilstykite į keksiukų duobutes. Pripilkite vos po trečdalį duobutės.
Dėkite į šaldytuvą ir palaukite kol gerai sustings (mažiausiai dvi valandas).
Ištirpinkite trečdalį šokolado, palaukite kol jis pakankamai atvės, bet dar bus skystas. Užpilkite ant sustingusios paukščių masės (pakaks 2-3 mm) ir vėl padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą, kad sustingtų.
Pyragėlius išimkite iš formelių, sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
Ištirpinkite likusį šokoladą, palaukite kol atvės, bet bus dar skystas ir apliekite pyragėlius.
Dėkite dar pusvalandžiui į šaldytuvą, kad sustingtų.
Atsiliepimai