Ingredientai

Bulvės 4 vnt.
Morkos 2 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Manų kruopos 1 šaukštas
Žirniai 1 sauja
Krapai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Bulves, morkas, moliūgą, česnaką supjaustyti, sudėti į nedidelį kiekį vandens ir virti, kol daržovės bus minkštos. Nupilti vandenį ir su labai nedideliu vandens kiekiu daržoves sutrinti trintuvu, kol gausis vientisa tiršta masė.

Tuomet į mėsą įmušamas kiaušinis, įberiama druskos, prieskonių bei manų ir formuojami nedideli apvalūs kukuliai, kurie dedami į vientisą daržovių košę. Taip pat sudedami žirniai, kiti prieskoniai, įpilamas šlakelis aliejaus ir dar šiek tiek paverdama.

Prieš patiekiant ant stalo įdedama grietinės.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai