Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Žuvies prieskoniai 1 šaukštelis
Morkos 2 vnt.
Čiobreliai pagal skonį
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Gintarei.

Gaminimo eiga

Menkių filė gabalėlius, apibarstykite žuvies prieskoniais, pipirais ir druska. Palikite pasimarinuoti 20 minučių.

Išplakite kiaušinį žuvies apvoliojimui.

Sutarkuotą morką ir susmulkintą raudonajį svogūną pagardinkite druska, pipirais, čiobreliais ir trumpai apkepkite. Apkeptas daržoves sukrėskite į dubenį.

Menkių filė pamirkykite kiaušinio plakinyje ir dėkite į įkaitintą keptuvę.

Apkepkite iš vienos pusės, apverskite ir ant iškeptos pusės uždėkite keptų daržovių ir užbarstykite tarkuoto kietojo sūrio.

Kepkite dar apie 5 minutes.

Ingredientai: 3 gab. menkės file 1 š. drusko 1 a.š. pipirų 1 š. žuvies prieskonių 1 kiaušinis 2 tarkuotos morkos 1 raudonasis svogūnas 1 a.š. arba žiupsnelis čiobrelių 1 pak. \"Džiugo\" sūrio Aliejus kepimui

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai