Ingredientai
Šaldyta mielinė tešla
300
g
Petražolės
sauja
Salsa padažas
4
šaukštai
Kmynai
1
šaukštelis
Aitriųjų paprikų padažas
šaukštelis
Česnakai
2
skiltelės
Čederio sūris (tarkuotas)
1.5
stiklinės
Svogūnai
1
vnt.
Grietinė
stiklinė
Porcijos: 4
Tai greitai pagaminamas patiekalas, nes picos pagrindui naudojama gatava šaldyta tešla, o su įdaru taip pat nereikia daug vargti.
Gaminimo eiga
Sudėkite tešlą į skardą, suformuokite aukštesnius kraštelius. Pabadykite šakute. Kepkite 225 laipsnių orkaitėje 7-10 min., kol švelniai parus.
Trintuvėje ar mikseryje sutrinkite pupeles, petražoles, pusę kiekio (2 šaukštus) Salsa padažo, kmynus, aitriųjų paprikų padažą ir česnaką.
Ant karšto picos pagrindo sudėkite gautą masę. Apibarstykite sūriu, smulkinta raudonąja paprika ir svogūnais. Kepkite apie 10 min., kol išsilydys sūris.
Atskirame indelyje sumaišykite grietinę ir likusį Salsa padažą. Patiekite jį su pica.
Atsiliepimai