Ingredientai
Spagečiai
400
g
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Česnakai
3
skiltelės
Midijos
500
g
Baltas sausas vynas
1
puodelis
Krevetės
200
g
Vyšniniai pomidoriukai
200
g
Bazilikai
1
šaukštelis
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Šis patiekalas – tikras lobis jūrų gėrybių mėgėjams! Jam gaminti nereikia daug prieskonių – užtenka česnako, druskos ir pipirų.
Gaminimo eiga
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje.
Susmulkintą česnaką pakepinkite aliejuje.
Midijas pavirkite vyne, kol geldelės atsivers (neatsidariusias išmeskite).
Nusunkite makaronus, juos sumaišykite su česnaku, aliejumi, midijomis, susmulkintais bazilikais, krevetėmis ir per pusę perpjautais pomidorais.
Įberkite druskos ir juodųjų pipirų.
Maišydami truputį pakaitinkite, papuoškite bazilikų lapeliais ir iš karto patiekite.
Atsiliepimai