Ingredientai

Česnakai 3 skiltelės
Midijos 500 g
Bazilikai 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Šis patiekalas – tikras lobis jūrų gėrybių mėgėjams! Jam gaminti nereikia daug prieskonių – užtenka česnako, druskos ir pipirų.

Gaminimo eiga

Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje.

Susmulkintą česnaką pakepinkite aliejuje.

Midijas pavirkite vyne, kol geldelės atsivers (neatsidariusias išmeskite).

Nusunkite makaronus, juos sumaišykite su česnaku, aliejumi, midijomis, susmulkintais bazilikais, krevetėmis ir per pusę perpjautais pomidorais.

Įberkite druskos ir juodųjų pipirų.

Maišydami truputį pakaitinkite, papuoškite bazilikų lapeliais ir iš karto patiekite.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai