Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2
Už receptą dėkojame skaitytojai Uršulei.

Gaminimo eiga

Cukiniją nuplikykite verdančiu vandeniu kriauklėje, perpjaukite išilgai.

Cukinijos puseles šaukštu išskobkite, kad būtų vietos įdarui, bet nepažeistumėte pačios cukinijos formos.

Nestipriai pasūdytame vandenyje apvirkite šparagines pupeles (prieš tai jas supjausčius į mažesnes dalis).

Išskobtą cukinijos minkštimą supjaustykite kubeliais ir kartu su faršu pakepinkite alyvuogių aliejuje su svogūnu, bet neperkepkite.

Pabarstykite prieskoniais.

Į keptuvę sudėkite apvirtas pupeles, viską išmaišykite.

Ant kepimo skardos sudėkite cukinijos puseles, į juos dosniai prikraukite įdaro ir apibarstyti tarkuotu „Džiugo“ sūriu.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių arba kol išsilydys ir apkeps sūris, o cukinijos suminkštės. Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai