Ingredientai
Lazanijos lakštai
6
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Morkos
1
vnt.
Salierų stiebai
1
vnt.
Jautienos faršas
400
g
Konservuoti pomidorai
1
puodelis
Baltas sausas vynas
100
ml
Pienas
50
ml
Raudonėliai
0.5
žiupsnelio
Bazilikai
1
šaukštelis
Druska
pagal skonį
Česnakai
2
skiltelės
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Lazanijos lakštus apvirkite sūriame vandenyje 2 minutes, supjaustykite į kelias dalis ir dėkite virti toliau, kol suminkštės ir išvirs.
Morką sutarkuokite, salierą ir svogūną smulkiai supjaustykite ir suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.
Apkepkite 3-4 minutes, suberkite faršą ir išspauskite česnaką. Vis pamaišant kepkite apie 10-15 minučių.
Įpilkite vyno ir virkite apie 1-2 minutes.
Suberkite prieskonius, sudėkite smulkintus konservuotus pomidorus ir išmaišius virkite dar 2 minutes.
Įpilkite pieno, palaukite kol užvirs ir sudėkite išvirtus lazanijos lakštus.
Išmaišykite.
Atsiliepimai