Ingredientai
Lašiša
400
g
Malti džiūvėsėliai
0.5
puodelio
Saldžiosios raudonosios paprikos
0.5
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Salierų stiebai
0.5
vnt.
Kalendros
0.5
saujos
Majonezas
2
šaukštai
Citrinų sultys
1
šaukštas
Česnakai
1
skiltelė
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Lašišos filė smulkiai supjaustykite arba sumalkite.
Papriką, kalendras ir salierą labai smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su lašiša.
Įmuškite kiaušinius, įdėkite majonezo, prieskonių, išspauskite česnaką, įpilkite citrinos sulčių ir suberkite džiūvėsius.
Gerai išmaišykite.
Keksiukų formeles ištepkite sviestu ir dėkite po didelį šaukštą lašišos ruošinio.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie apie 25-30 minučių.
Atsiliepimai