Ingredientai
Avokadai
2
vnt.
Lašišos filė
400
g
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Citrinų sultys
2
šaukštai
Pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Sūdytą ar rūkytą lašišos filė (galima rinktis ir tą, ir tą) supjaustykite mažais gabaliukais.
2. Apšlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite pipirais, druska ir sumaišykite su smulkiai pjaustytu svogūnu.
3. Avokadus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais ir iš jų lėkštėse sudėliokite iki poros centimetrų aukščio, gana plačius (6 cm skersmens) bokštelius.
4. Ant viršaus šaukštu uždėkite lašišos mišinio.
Skanaus!
Atsiliepimai