Ingredientai
Kriaušės
600
g
Obuoliai
400
g
Cinamonas
0.5
šaukštelio
Vanilės ankštis
1
vnt.
"Dansukker" uogienių cukrus
0.5
kg
Vanduo
250
ml
Už receptą dėkojame skaitytojai Inesai.
Gaminimo eiga
Kriaušes ir obuolius nulupkite ir supjaustykite.
Suberkite į puodą, įpilkite vandens.
Suberkite cukrų, cinamoną ir įdėkite vanilės ankštį.
Užvirkite ir virkite ant mažos ugnies apie 15-20 minučių.
Nugriebkite putas ir išpilstykite į paruoštus stiklainius. Sandariai uždarykite ir apverskite.
Atsiųskite mėgstamos ar savo firminės uogienės receptą ir laimėkite puikų „Dansukker“ uogienių virimo rinkinį: 1 kilogramą „Dansukker“ uogienių cukraus, prijuostę ir medinį šaukštą. Daugiau informacijos rasite ČIA.
Atsiliepimai