Ingredientai
Krevetės
500
g
Greipfrutai
4
vnt.
Avokadai
3
vnt.
Citrinų sultys
50
ml
Konjakas
4
šaukštai
Majonezas
6
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 8
Gaivios ir sočios salotos.
Gaminimo eiga
Krevetes sudėkite į verdantį vandenį ir virkite maždaug 4 minutes. Tuomet nukoškite, leiskite nuvarvėti ir išdarinėkite.
Greipfrutus nuplaukite, nulupkite, minkštimą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Avokadus nuplaukite, išimkite kauliuką, nulupkite. Minkštimą taip pat supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir pašlakstykite citrinos sultimis (kad nepajuoduotų).
Į salotoms skirtą dubenį sudėkite greipfruto gabalėlius, krevetes, avokadą ir apšlakstykite konjaku.
Viską išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti. Majonezą pagardinkite druska bei pipirais, įmaišykite į salotas.
Atsiliepimai