Ingredientai
Krabų lazdelės
1
pakelis
Alus
1
stiklinė
Miltai
1.5
stiklinės
Majonezas
1
šaukštas
Grietinė
1
šaukštas
Lydytas sūrelis
1
šaukštas
Česnakai
3
skiltelės
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite alų su miltais, kad nebūtų gumuliukų.
Tešloje apvoliokite krabų lazdeles ir kepkite įkaitintame aliejuje apie 7 minutes, kol gražiai apskrus.
Ištraukus iš aliejaus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų pertekliniai riebalai.
Paruoškite padažą.
Padažui nulupkite česnakų skilteles ir išspauskite.
Vienodomis dalimis sumaišykite lydytą sūrelį, majonezą ir grietinę. Įmaišykite česnaką.
Atsiliepimai