Ingredientai

Česnakai 3 skiltelės
Medus 1 šaukštas
Pipirai pagal skonį
Mangų padažas 2 šaukšteliai
Imbieras pagal skonį
Kiviai 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Brendis 20 ml
Druska pagal skonį
Cukrus žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Časnaką susmulkinkite, kivį sutrinkite ir sumaišykite su visais marinato ingredientais. Į marinatą druskos nedėkite, mėsa bus sultingesnė.

Kiaulienos išpjovą supjaustykite norimo dydžio kepsniais ir gerai įtrinkite marinatu. Sudėkite į dubenėlį, užpilkite likusį marinatą ir dėkite porai valandų į šaldytuvą.

Kepsnius apibarstykite druska ir sudėkite į kepimo maišą. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes.

Džiovintas slyvas užpilkite karštu vandeniu ir palaikykite porą valandų (užpylus šaltu vandeniu laikyti teks ilgiau).

Išmirkusias slyvas kelias minutes virkite tame pačiame vandenyje.

Slyvas išgriebkite iš nuoviro. Dalį slyvų sutrinkite ir sumaišykite su brendžiu, druska, cukrumi ir pipirais. Jei padažas labai tirštas įpilkite šlakelį slyvų nuoviro.

Į padažą sudėkite nesutrintas slyvas ir apliekite kiaulienos kepsnius.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai