Ingredientai
Žiediniai kopūstai
1
vnt.
Aliejus
1
šaukštas
Raudonieji svogūnai
2
vnt.
Špinatai
65
g
Svogūnų laiškai
4
vnt.
SANTA MARIA sojų padažas
3
šaukštai
Tofu
400
g
Bazilikai švieži
sauja
SANTA MARIA kiaušinių makaronai
1
pakelis
SANTA MARIA sojų padažas
50
ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Paruoškite makaronus laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C.
Aplaistykite žiedinio kopūsto gabalėlius aliejumi ir apibarstykite SANTA MARIA TOM KHA sriubos prieskonių mišiniu. Kepkite orkaitėje 20 minučių arba kol žiedinio kopūsto gabalėliai suminkštės. Sumažinkite temperatūrą iki 100°C.
Pakepkite grybus, česnaką, svogūnus aliejuje. Prieš patiekdami sudėkite špinatus, svogūnų laiškus, įpilkite SANTA MARIA sojų padažo.
Papuoškite sojų varškės gabaliukais ir bazilikais. Patiekite su makaronais ir sojų padažu.
Atsiliepimai