Ingredientai
Viščiukas
1
vnt.
Bazilikai
sauja
Rozmarinai
sauja
Čiobreliai
sauja
Sviestas
50
g
Medus
2
šaukštai
Provanso žolelės
2
šaukštai
Rupi jūros druska
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 2
Aromatingas viščiukas šventiniam stalui.
Gaminimo eiga
Viščiuką iš išorės ir iš vidaus įtrinkite druska ir pipirais.
Iš išorės ir iš vidaus ištrinkite mišiniu iš sviesto, Provanso žolelių ir medaus.
Į vidų sudėkite bazilikus, rozmariną ir čiobrelius.
Palikite pusvalandžiui pastovėti.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30 min.
Patiekite apšlakstytą alyvuogių aliejumi ir apibarstytą jūros druska.
Atsiliepimai