Ingredientai
minkšto sviesto
150
g
cukraus
150
g
kiaušinių
2
vnt.
druskos
žiupsnelis
miltų
150
g
kepimo miltelių
1
a. š.
pieno
50
ml
džiovintų uogų ir vaisių
180
g
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
1. Sviestą su cukrumi ir druska išplakti iki purios masės. Po vieną mušti kiaušinius ir kaskart paplakti apie 1 min.
2. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Suberti į sviesto masę ir šaukštu atsargiai išmaišyti. Supilti pieną, džiovintas uogas ir dar kartą viską permaišyti.
3. Kekso formą ištepti aliejumi. Sudėti teštą ir kepti įkaitintoje iki 175 C orkaitėje apie 50 min. (patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė).
Skanaus!
Atsiliepimai