Ingredientai
Biskvitas
1
pakelis
Kava
0.5
puodelio
Brendis
1
šaukštelis
Grietinėlė 35 proc. riebumo
400
ml
Juodasis šokoladas
2
vnt.
Cukraus pudra
3
šaukštai
Porcijos: 12
Gaminimo eiga
Sutrupinkite vieną šokolado plytelę (šaltas šokoladas geriau trupa nei šiltas), o kitą sutarkuokite.
Į atvėsintą stiprią juodą ir saldžią kavą įpilkite mažą šaukštelį brendžio ir gana gausiai aplaistykite nusipirktus biskvitus tortui.
Grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki standžių putų. Trečdalį atidėkite į šoną, o du trečdalius sumaišykite su tarkuotu šokoladu.
Kremu su šokoladu gausiai pertepkite biskvitus.
Torto viršų ir šonus aptepkite plakta grietinėle be priemaišų ir apiberkite trupintu šokoladu.
Dėkite į šaldytuvą ir palikite bent valandai pastovėti.
Atsiliepimai