Ingredientai

Miltai 250 g
Cukrus 250 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Tirpi kava 2 šaukšteliai
Vanduo karštas 1 šaukštas
Tirpi kava 1 šaukštas
Pienas 3 šaukštai
Porcijos: 8
Švelnus, aromatingas, gardus ir labai lengvai pagaminamas.

Gaminimo eiga

Kavą užpilame karštu vandeniu ir paliekame, kad atvėstų. Cukrų, vanilinį cukrų ir sviestą ištriname iki baltumo, mušame po vieną kiaušinius. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir sijojame po truputį į tešlą. Dalį tešlos nuimame, į ją įmaišome kavą.

Į formą pilame baltos tešlos, ant viršaus kavos tešlą ir vėl baltos tešlos. Kepame apie 40 minučių 180C temperatūroje. Glajui skirtą sviestą ištirpiname su pienu ir kava, gerai išmaišome, beriame pudrą ir maišome, kol ištirps. Ataušiname ir apipilame keksiuką.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai