Ingredientai

Miltai 1 stiklinė
Druska žiupsnelis
Vanduo 2 šaukštai
Kepimo milteliai 0.5 šaukštelio
Kava stiklinė
Grietinėlė stiklinė
Cukrus 3 šaukštai
Cinamonas šaukštelis
Cukraus pudra 1 šaukštelis
Porcijos: 8
Skanus ir sultingas, jis visada tiks prie kavos. Patiekite su vaniliniais ledais.

Gaminimo eiga

Sumaišykite miltus, druską ir kepimo miltelius.

Sudėkite gabalėliais susmulkintą sviestą ir supilkite vandenį.

Išminkykite, kad pasidarytų vientisa tešla, ir valandą palaikykite šaltai.

Sumaišykite kavą ir grietinėlę.

Įmuškite kiaušinį, įdėkite kiaušinio trynį, suberkite cukrų, supilkite pudingą ir cinamoną.

Nulupkite kriaušes, pašalinkite sėklalizdžius ir supjaustykite plonomis skiltelėmis.

Patepkite riebalais 24 cm skersmens išardomą formą.

Iškočiokite tešlą ir išklokite ja formą taip, kad tešlos pakraščiai kiek išsikištų virš kraštų.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 10-15 minučių.

Ataušinkite.

Sumaišykite 30 g riešutų su kriaušėmis ir apdėkite šiuo maišiniu tešlą.

Užpilkite kavos bei grietinėlės maišiniu ir apibarstykite likusiais riešutais.

Kepkite dar maždaug 25-35 minutes.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai