Ingredientai
Uogienių cukrus
0.5
kg
Obuoliai
1
kg
Persikai
3
vnt.
Apelsinai
2
vnt.
Vanilės ankštis
1
vnt.
Cinamonas
1
šaukštelis
Imbieras
0.5
šaukštelio
Vanduo
0.5
stiklinės
Porcijos: 10
Už receptą dėkojame skaitytojai Linai.
Gaminimo eiga
1. Obuolius, apelsinus nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.
2. Persikus smulkiai supjaustykite.
3. Suberkite į puodą, įpilkite vandens.
4. Suberkite cukrų ir išmaišykite.
5. Palaukite kol užvirs ir sumažinkite ugnį.
6. Nugraibykite putas.
7. Suberkite prieskonius ir išmaišykite.
8. Virkite ant mažos ugnies apie 10-15 minučių.
9. Supilstykite į paruoštus stiklainius ir sandariai uždarykite.
Skanaus!
Atsiliepimai