Ingredientai
Miltai
2
stiklinės
Kiaušiniai
4
vnt.
Graikiškas jogurtas
1.5
stiklinės
Sviestas
2
šaukštai
Cukrus
0.5
stiklinės
Druska
žiupsnelis
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Migdolų esencija
0.5
šaukštelio
Kriaušės
3
vnt.
Juodasis šokoladas
50
g
Migdolų drožlės
1
sauja
Cukraus pudra
1
šaukštas
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Kriaušes nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Šokoladą sutarkuokite.
Kiaušinius išsukite su cukrumi iki baltumo.
Supilkite ištirpintą sviestą, migdolų esencija ir išsukite.
Supilkite jogurtą ir išplakite.
Maišant suberkite miltų, druskos ir kepimo miltelių mišinį.
Įmaišykite kriaušes ir šokolado drožles.
Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.
Atsiliepimai