Ingredientai
Vištienos sparneliai
1
kg
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
5
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Vanduo
3
šaukštai
Sojos padažas
3
šaukštai
Obuolių actas
100
ml
Cukrus
100
g
Česnakai
2
stiklinės
Aliejus
100
ml
Sviestas
100
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Įtrinkite vištienos sparnelius druska, pipirais, apvoliokite plaktame kiaušinyje, paskui – miltuose. Keptuvėje įkaitinkite sviestą perpus su aliejumi, apkepkite sparnelius, kol susidarys paskrudusi plutelė.
Pasigaminkite padažą iš 3 šaukštų vandens, 3 šaukštų sojos padažo, 1/2 stiklinės obuolių acto, 100 g cukraus ir smulkintos česnako skiltelės.
Padaže apvoliokite sparnelius ir kepkite 220 laipsnių orkaitėje 30 min.
Atsiliepimai