Ingredientai

Miltai 5 šaukštai
Druska pagal skonį
Vanduo 3 šaukštai
Sojos padažas 3 šaukštai
Cukrus 100 g
Česnakai 2 stiklinės
Aliejus 100 ml
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Įtrinkite vištienos sparnelius druska, pipirais, apvoliokite plaktame kiaušinyje, paskui – miltuose. Keptuvėje įkaitinkite sviestą perpus su aliejumi, apkepkite sparnelius, kol susidarys paskrudusi plutelė.

Pasigaminkite padažą iš 3 šaukštų vandens, 3 šaukštų sojos padažo, 1/2 stiklinės obuolių acto, 100 g cukraus ir smulkintos česnako skiltelės.

Padaže apvoliokite sparnelius ir kepkite 220 laipsnių orkaitėje 30 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai