Ingredientai
Malta jautiena
450
g
Schwartz aštrių itališkų prieskonių mišinys
3
šaukštai
Pomidorų pasta
4
šaukštai
Konservuoti pomidorai
400
g
Vanduo
150
ml
Spagečiai
200
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Į dubenį dėkite jautieną, apiberkite Schwartz aštrių itališkų prieskonių mišiniu, 2 VŠ pomidorų tyrės.
Gerai viską išmaišykite ir padalinkite į 20 mažų mėsos kukulių.
Apkepkite mėsos kukulius 10-15 min, tuomet sudėkite paprikas ir kepkite dar 2-3 min.
Visą perdėkite į puodą, dėkite kapotus pomidorus, likusią pomidorų tyrę ir vandens. Švelniai išmaišykite ir leiskite užvirti, palikite troškinti 5-10 minučių, kol sutirštės.
Kol kukuliai troškinsis, paruoškite makaronus.
Patiekite mėsos kukulius su makaronais.
Atsiliepimai