Ingredientai
Jautienos išpjova
300
g
Kokosų pienas
200
g
Karis
5
g
Petražolės
10
g
Krapai
10
g
Čiobreliai
2
g
Svogūnai
40
g
Česnakai
20
g
Imbieras
40
g
Čili pipirai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Šparaginės pupelės
200
g
Porcijos: 4
Kąsnelis tolimųjų šalių receptų, kurį galite pasidaryti patys.
Gaminimo eiga
Visos prieskoninės daržovės, išskyrus šparagines pupeles, supjaustomos labai smulkiais kubeliais ir apkepamos svieste.
Jautiena nuplėvinama, supjaustoma labai smulkiomis juostelėmis ir apkepama kartu su daržovėmis.
Kai jautiena apkepa, pilamas kokosų pienas, gardina druska, pipirais ir troškinama. Kai jautiena suminkštėja, dedamos smulkiai pjaustytos šparaginės pupelės.
skonis
Atsiliepimai