Ingredientai
Grikiai
100
g
Pieniškos dešrelės
2
vnt.
Kietasis sūris
50
g
Fermentinis sūris
100
g
Svogūnai
0.5
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Kiaušiniai
3
vnt.
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Ramunei.
Gaminimo eiga
Grikius išvirkite.
Kietąjį ir fermentinį sūrį smulkiai sutarkuokite.
Pieniškas dešreles ir pusę svogūno smulkiai supjaustykite.
Dešreles, sūrį ir svogūną suberkite į grikius. Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir išspauskite česnako skiltelę.
Gerai išmaišykite, sudėkite į sviestu pateptas keksiukų formeles ir kepkite apie 20 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Atsiliepimai