Pyragėliai su daug daržovių ir sūrio itin skanūs būna ką tik ištraukti iš orkaitės.

Gaminimo eiga

Pakaitinkite keptuvėje aliejų, sudėkite griežinėliais supjaustytą porą, išilgai supjaustytas paprikas ir 3 sutraiškytas česnako skilteles.

Truputį pakaitinkite ir nukelkite nuo ugnies.

Nulupkite ir supjaustykite pomidorus, sumaišykite juos su kečupu ir 2 sutraiškytomis česnako skiltelėmis. Pagardinkite druska ir pipirais. Suberkite pjaustytus bazilikus.

Plačiai iškočiokite tešlą, supjaustykite į 12 keturkampių gabaliukų, ant jų užtepkite pomidorų bei česnakų maišinio.

Uždėkite ant kiekvieno gabaliuko po griežinėlį sūrio.

Apipilkite paprikų ir porų maišiniu.

Galiausiai apdėliokite alyvuogėmis.

Užrieskite iš abiejų pusių tešlos kraštus ir aptepkite kiaušiniu.

Kepkite iš anksto įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai