Ingredientai
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Porai
1
vnt.
Saldžiosios paprikos
3
vnt.
Česnakai
5
skiltelės
Pomidorai
2
vnt.
Pomidorų padažas
2
šaukštai
Druska
žiupsnelis
Pipirai
pagal skonį
Bazilikai
pagal skonį
Juodosios alyvuogės
1
indelis
Mocarelos sūris
200
g
Kiaušiniai (aptepimui)
1
vnt.
Porcijos: 6
Pyragėliai su daug daržovių ir sūrio itin skanūs būna ką tik ištraukti iš orkaitės.
Gaminimo eiga
Pakaitinkite keptuvėje aliejų, sudėkite griežinėliais supjaustytą porą, išilgai supjaustytas paprikas ir 3 sutraiškytas česnako skilteles.
Truputį pakaitinkite ir nukelkite nuo ugnies.
Nulupkite ir supjaustykite pomidorus, sumaišykite juos su kečupu ir 2 sutraiškytomis česnako skiltelėmis. Pagardinkite druska ir pipirais. Suberkite pjaustytus bazilikus.
Plačiai iškočiokite tešlą, supjaustykite į 12 keturkampių gabaliukų, ant jų užtepkite pomidorų bei česnakų maišinio.
Uždėkite ant kiekvieno gabaliuko po griežinėlį sūrio.
Apipilkite paprikų ir porų maišiniu.
Galiausiai apdėliokite alyvuogėmis.
Užrieskite iš abiejų pusių tešlos kraštus ir aptepkite kiaušiniu.
Kepkite iš anksto įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Atsiliepimai