Ingredientai
Bulvės
5
vnt.
Morkos
1
vnt.
Šparaginės pupelės
200
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Svogūnai
1
vnt.
Sviestas
1
šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Gana smulkiai supjaustykite nuluptas bulves, morką ir dėkite virti.
Suberkite šparagines pupeles ir virkite 15 minučių.
Kol daržovės verda susmulkinkite svogūną ir apkepkite svieste kol gražiai paruduos.
Nupilkite vandenį, virtas daržoves perdėkite į dubenį. Šiek tiek luktelkite kol pravės ir sutrinkite.
Užberkite driuskos, pipirų, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir keptus svogūnus. Viską gerai išminkykite.
Suformuokite kotletus ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Atsiliepimai