Porcijos: 6
Jeigu šaldytuvo kameroje turite sluoksniuotos tešlos, netikėtai užsukusius svečius galėsite pyragu pavaišinti jau po pusvalandžio.

Gaminimo eiga

Supjaustykite svogūnų laiškus. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite svogūnų laiškus. Kepkite ant silpnos ugnies, pamaišydami, kol svogūnai suminkštės. Neprideginkite.

Kai suminkštės svogūnai, įmuškite į keptuvę 4 kiaušinius, įberkite druskos ir išmaišykite, o tada iš karto nukelkite nuo liepsnos. Kiaušiniai turi būti pusiau skysti.

Iškočiokite tešlą ir įklokite į kepimo skardą.

Sudėkite ant tešlos svogūnų ir kiaušinių masę. Paskui užsukite tešlos kraštus.

Įdėkite skardą į 200 – 220 laipsnių karštumo orkaitę, kepkite, kol apskrus tešla (apie 25 – 35 minutes).

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai