Ingredientai
Miltai
1
stiklinė
Obuoliai
3
vnt.
Jogurtas natūralus
200
ml
Cukrus
0.5
stiklinės
Tarkuota citrinos žievelė
1
šaukštas
Razinos
3
šaukštai
Romas
70
ml
Kepimo milteliai
1.5
šaukštelio
Aliejus
0.5
stiklinės
Kiaušiniai
1
vnt.
Vanilinis cukrus
2
šaukšteliai
Cinamonas
2
šaukšteliai
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis. Suberkite į dubenį, sumaišykite su nuplautomis razinomis ir užpilkite romu arba brendžiu.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir tarkuota citrinos žievele.
Kiaušinį išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios masės. Supilkite jogurtą, aliejų ir išmaišykite.
Dalimis suberkite miltus ir išmaišykite.
Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą, išlyginkite. Ant viršaus suberkite obuolius su razinomis, pabarstykite cinamonu.
Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių.
Iškepusį ir atvėsusį apibarstykite cukraus pudra.
Atsiliepimai