Nuostabus gražgarsčių salotų ingredientų derinys dovanoja tikrą malonumą. Ragaudami šį patiekalą patirsite visa skonių paletę – saldumą, sūrumą, rūgštumą ir kartumą. Na o jei sūris bus brandintas, valgydami gražgarsčių salotas mėgausitės ir umami skoniu.

Gaminimo eiga

* Nuplautas ir nusausintas „Iki“ gražgarsčių salotas suberkite į dubenį, užpilkite aliejus, „Iki Gourmet“ balzaminio acto kremo, išmaišykite.

* Braškes supjaustykite griežinėliais.

* Sausoje keptuvėje pakepinkite moliūgų sėklas.

* Ant salotų užberkite kepintų moliūgų sėklų, uždėkite braškių griežinėlių, juostelėmis tarkuoto kietojo sūrio. Apšlakstykite balzaminio acto kremu ir ragaukite.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai