Ingredientai
baklažano
1
vnt.
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
austrių padažo
50
ml
lazdynų riešutų
50
g
aitriosios paprikos
1
vnt.
IKI salotų lapų
1
sauja
Gaminimo eiga
1. Baklažaną supjaustykite 1 cm storio griežinėliais, į įkaitintą keptuvę su aliejumi dėkite kepti baklažanus, apkepkite iš abiejų pusių, kol pilnai apskrus, pagardinkite druska ir pipirais, pilkite padažą ir glazūruokite juo baklažanus.
2. Lazdynų riešutus sutraiškykite peiliu, aitriąją papriką supjaustykite griežinėliais. Į pasirinktą indą dėkite glazūruotus baklažanus, IKI salotų lapus, vėl griežinėlius ir salotų lapus, užbaikite uždėdami ant viršaus aitriąsias paprikas ir traiškytus riešutus.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai