Ingredientai

Majonezas pagal skonį
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Prieskoniai pagal skonį
Aliejus 1 šaukštas
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Bulves sutarkuoti burokine trintuve, pabarstyti prieskoniais, druska, išmaišyti ir pusę dėti į riebalais išteptą skardą.

Į maltą mėsą sudėti pakepintus svogūnus (galima ir nekepintus, tiesiog kepintų aromatas kitoks), kiaušinius, druską, pipirus, prieskonius, galima įpilti sultinio ar pieno, kad būtų sultingesnė, viską išmaišyti ir dėti ant bulvių sluoksnio.

Toliau sudėti likusius bulvių tarkius, viršų aptepti majonezu (galima ir netepti) šauti į įkaitintą orkaitę ir kepti (apie 45 min-1 val.).

Prieš baigiant kepti apibarstyti sutarkuotu sūriu ir kepti, kol apskrus.
 
Patiekti su grietinės-sviesto padažu, grietine ar kitu padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai