Ingredientai
Kiaulienos išpjova
800
g
Alyvuogės
50
g
Kaparėliai
1
šaukštas
Kedro riešutai
2
šaukštai
Balta duona
25
g
Parmezano sūris
2
šaukštai
Kalendros (šviežios)
žiupsnelis
Aliejus
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Kalendras smulkiai supjaustykite. Alyvuoges, kaparėlius ir kedro riešutus labai smulkiai supjaustykite.
Į indą taip pat suberkite sutrupintą duonos riekelę, parmezaną, kalendras, įpilkite šaukštą aliejaus ir išmaišykite.
Kiaulieną supjaustykite į 4 dalis, uždenkite maistine plėvele ir išmuškite, kad išeitų plonesni gabalėliai. Ant jų dėkite įdaro ir susukite. Kraštus persmeikite dantų krapštukais. Apibarstykite druska, pipirais.
Įkaitinkite aliejų, jame apkepkite vyniotinius, iš kiekvienos pusės po 3 min. Paskui uždenkite dangčiu ir troškinkite 8 – 10 min. Patiekite su keptais pomidorais.
Atsiliepimai