Galite naudoti ir vištienos ar kalakutienos kepenėles.

Gaminimo eiga

Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Grybus nuplaukite ir supjaustykite skiltelėmis. Kepenėles supjaustykite pailgais gabaliukais.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir 5 min. pakepinkite svogūnus. Padidinkite ugnį ir sudėkite grybus. Kepkite 5 min. arba dar ilgiau, kol keptuvėje neliks skysčių.

Sudėkite į keptuvę kepenėles ir pamaišydami kepkite 5 min. Jei pageidaujate, apšlakstykite brendžiu.

Sukrėskite į keptuvę grietinę, jogurtą, garstyčias. Padažą užvirinkite, bet nevirkite. Nukelkite keptuvę nuo ugnies, apibarstykite špinatais. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų.

Patiekite su bulvių koše arba virtais ryžiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai