Ar tu viena iš tų šeimininkių, kuri niekaip neprisijaukina baklažano? Tikimės, kad šis supergardus faršo ir baklažano derinys jį padės pamėgti.
Gaminimo eiga
Receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.
- Baklažaną supjaustykite riekutėmis ir išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
- Keptuvėje ant šaukštelio ghi sviesto pakepinkite kubeliais pasmulkintą svogūną, o vėliau sudėkite mėsą ir šiek tiek apkepkite. Įmaišykite pomidorų tyrę, pipirų, druskos.
- Ant baklažanų ritinėlių šaukštu dėkite mėsos masę ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol baklažanai suminkštės.
- Jei mėgstate, puoškite žiupsneliu tarkuoto sūrio.
Atsiliepimai