Ingredientai
Cukrus
1
stiklinė
Sviestas
stiklinė
Kiaušiniai
1
vnt.
Miltai
stiklinė
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Soda
1
šaukštelis
Pasukos
stiklinė
Citrinos žievelė tarkuota
1
šaukštas
Vanilės ekstraktas
1
šaukštelis
Pekano riešutai smulkinti
stiklinė
Cukraus pudra
1
šaukštelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Ištrinkite cukrų su sviestu iki šviesios, vientisos masės. Įmuškite kiaušinį, gerai išmaišykite.
Suberkite miltus, sodą, kepimo miltelius, supilkite pasukas, išmaišykite.
Suberkite tarkuotą citrinos žievelę, smulkintus pekano riešutus, supilkite turimą ekstraktą, išmaišykite.
Supilkite tešlą į miltais pabarstytą kepimo formą, pašaukite į orkaitę ir kepkite 45 – 50 min.
Išimkite iš orkaitės, apibarstykite cukraus pudra.
Atsiliepimai